Barbara Rubin and the Exploding NY Underground (2018)

Barbara Rubin was een hyperactieve spin in het web van de New Yorkse kunstscene eind jaren zestig. Ze was maatjes met zowel Bob Dylan als Andy Warhol, en introduceerde deze laatste ook bij de Velvet Underground.

details Barbara Rubin and the Exploding NY Underground

IMDb 7.31065 78 minuten
Barbara Rubin and the Exploding NY Underground poster van Barbara Rubin and the Exploding NY Underground cast & crew

IMDb Barbara Rubin and the Exploding NY Underground

IMDb 7.31065

cast & crew Barbara Rubin and the Exploding NY Underground

regisseur

Chuck Smith

acteurs

Bob Dylan, Richard Foreman, Allen Ginsberg, Jonas Mekas, Barbara Rubin, Amy Taubin en Andy Warhol

details Barbara Rubin and the Exploding NY Underground

jaar

2018

speelduur

78 minuten

Deze week zijn er voor Barbara Rubin and the Exploding NY Underground geen voorstellingen in Utrecht

Barbara Rubin and the Exploding NY Underground draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Barbara Rubin and the Exploding NY Underground.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Barbara Rubin and the Exploding NY Underground. Hier zie je waar en wanneer Barbara Rubin and the Exploding NY Underground in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Barbara Rubin and the Exploding NY Underground uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Barbara Rubin and the Exploding NY Underground wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Barbara Rubin and the Exploding NY Underground draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Barbara Rubin and the Exploding NY Underground wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Barbara Rubin and the Exploding NY Underground draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Barbara Rubin and the Exploding NY Underground staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Barbara Rubin and the Exploding NY Underground wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Barbara Rubin and the Exploding NY Underground!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Barbara Rubin and the Exploding NY Underground, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Barbara Rubin and the Exploding NY Underground kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Barbara Rubin and the Exploding NY Underground verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Barbara Rubin and the Exploding NY Underground. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Barbara Rubin and the Exploding NY Underground wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Barbara Rubin and the Exploding NY Underground en de regisseur van de film Barbara Rubin and the Exploding NY Underground worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.