Baantjer het begin (2019)

In de roerige jaren ‘80 wordt rechercheur De Cock gestationeerd in het rauwe politiestation op de Warmoesstraat in Amsterdam. Samen met zijn nieuwe partner Montijn stuit de Cock op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van Prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen.

details

3GASHIMDb 6.810 111 minuten

recensies Baantjer het begin

De Volkskrant

kijk Baantjer het begin online

Pathe Thuis
Baantjer het begin poster van Baantjer het begin cast & crew

kijkwijzer Baantjer het begin

3GASH

IMDb Baantjer het begin

IMDb 6.810

cast & crew Baantjer het begin

regisseur

Arne Toonen

acteurs

Waldemar Torenstra, Tygo Gernandt, Robert de Hoog, Loes Luca, Ruben van der Meer, Horace Cohen en Lisa Smit

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details Baantjer het begin

in première op

18-04-2019

genres

drama en crime

jaar

2019

speelduur

111 minuten

Baantjer het begin draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Baantjer het begin.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Baantjer het begin. Hier zie je waar en wanneer Baantjer het begin in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Baantjer het begin uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Baantjer het begin wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Baantjer het begin draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Baantjer het begin wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Baantjer het begin draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Baantjer het begin staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Baantjer het begin wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Baantjer het begin!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Baantjer het begin, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Baantjer het begin kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Baantjer het begin verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Baantjer het begin. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Baantjer het begin wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Baantjer het begin en de regisseur van de film Baantjer het begin worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.