Aznavour, le regard de Charles (2019)

Trailer van Aznavour, le regard de Charleshttps://img.youtube.com/vi/kTxlJRwyZtI/0.jpg2021-09-19T02:13:06+02:00Trailer van Aznavour, le regard de Charles

In 1948 kreeg Charles Aznavour een 16mm filmcamera van Edith Piaf, Het was zijn eerste camera die hij sindsdien altijd bij zich had. Tot 1982 schiet hij vele rollen vol. Het filmmateriaal is zijn persoonlijke dagboek. Aznavour filmt zijn leven, een leven als een film. Hij filmt altijd en overal. Momenten en gebeurtenissen, plaatsen waar hij optreedt, zijn vrienden, liefdes en narigheid.. Een paar maanden voor zijn dood, bekeek hij het materiaal met Marc di Domenico. En besloot er een film van te maken, zijn film.

details Aznavour, le regard de Charles

1IMDb 7.110235 76 minuten

recensies Aznavour, le regard de Charles

De Filmkrant
Aznavour, le regard de Charles poster van Aznavour, le regard de Charles cast & crew

kijkwijzer Aznavour, le regard de Charles

1

IMDb Aznavour, le regard de Charles

IMDb 7.110235

cast & crew Aznavour, le regard de Charles

regisseurs

Marc di Domenico en Charles Aznavour

stem

Romain Duris

distributeur

Piece of Magic

details Aznavour, le regard de Charles

in première op

15-07-2021

genres

documentaire en muziek

jaar

2019

speelduur

76 minuten

Deze week zijn er voor Aznavour, le regard de Charles geen voorstellingen in Alkmaar

Dit is de bioscoopagenda van de film Aznavour, le regard de Charles.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Aznavour, le regard de Charles. Hier zie je waar en wanneer Aznavour, le regard de Charles in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Aznavour, le regard de Charles uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Aznavour, le regard de Charles wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Aznavour, le regard de Charles draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Aznavour, le regard de Charles wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Best, Amsterdam en Gouda

De film Aznavour, le regard de Charles draait in deze bioscopen: Biobest Theater, De Balie en Filmhuis Gouda

De recensies van de film Aznavour, le regard de Charles staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Aznavour, le regard de Charles wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Aznavour, le regard de Charles!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Aznavour, le regard de Charles, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Aznavour, le regard de Charles kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Aznavour, le regard de Charles verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Aznavour, le regard de Charles. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Aznavour, le regard de Charles wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Aznavour, le regard de Charles en de regisseur van de film Aznavour, le regard de Charles worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.