Aya and the Witch (2021)

Trailer van Aya and the Witchhttps://img.youtube.com/vi/P_PGo7-8QL8/0.jpg2021-09-16T02:24:04+02:00Trailer van Aya and the Witch

Aya groeit op in een weeshuis op het Britse platteland, niet wetende dat haar moeder magische krachten bezat. Haar leven verandert totaal wanneer een merkwaardig koppel haar adopteert en ze gedwongen wordt samen te leven met een egoïstische heks. Terwijl de koppige Aya beetje bij beetje de geheimen van haar nieuwe voogden ontraadselt, ontdekt ze een wereld van toverspreuken en -drankjes, maar ook een mysterieus lied dat misschien wel de sleutel is naar het vinden van de familie waar ze altijd zo naar heeft verlangd.

details Aya and the Witch

2GATIMDb 4.7102351 83 minuten

recensies Aya and the Witch

De Volkskrant
Aya and the Witch poster van Aya and the Witch cast & crew

kijkwijzer Aya and the Witch

2GAT

IMDb Aya and the Witch

IMDb 4.7102351

cast & crew Aya and the Witch

regisseur

Gorô Miyazaki

stemmen

ShinobuTerajima, Etsushi Toyokawa, Kokoro Hirasawa, Sherina Munaf en Gaku Hamada

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details Aya and the Witch

in première op

24-06-2021

genres

animatie en familiefilm

jaar

2021

speelduur

83 minuten

Aya and the Witch draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Aya and the Witch.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Aya and the Witch. Hier zie je waar en wanneer Aya and the Witch in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Aya and the Witch uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Aya and the Witch wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Aya and the Witch draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Aya and the Witch wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Aya and the Witch draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Aya and the Witch staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Aya and the Witch wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Aya and the Witch!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Aya and the Witch, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Aya and the Witch kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Aya and the Witch verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Aya and the Witch. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Aya and the Witch wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Aya and the Witch en de regisseur van de film Aya and the Witch worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.