Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Ava (2020)

Ava werkt als huurmoordenaar voor een geheime organisatie. Haar specialiteit: overal ter wereld hooggeplaatste doelwitten uitschakelen. Wanneer ze de verkeerde informatie doorgespeeld krijgt, loopt een van haar opdrachten fout af. Ze wordt op non-actief gezet en besluit haar familie op te zoeken in de hoop hun stukgelopen relatie te kunnen redden. Maar achter haar rug om heeft het hoofd van de geheime dienst een aanslag op haar voorbereid om alle sporen te wissen.

details

6GTIMDb 5.410 97 minuten

recensies Ava

De Volkskrant

kijk Ava online

Pathe Thuis
Ava poster van Ava cast & crew

kijkwijzer Ava

6GT

IMDb Ava

IMDb 5.410

cast & crew Ava

regisseur

Tate Taylor

acteurs

Jessica Chastain, Colin Farrell, John Malkovich, Geena Davis, Common en Joan Chen

scenario

distributeur

Independent Films

details Ava

in première op

30-07-2020

genres

actie, misdaad en drama

jaar

2020

speelduur

97 minuten

Deze week zijn er voor Ava geen voorstellingen in Beuningen

Ava draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Ava.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ava. Hier zie je waar en wanneer Ava in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ava uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ava wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ava draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ava wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Ava draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Ava staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Ava wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ava!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ava, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ava kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ava verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ava. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ava wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ava en de regisseur van de film Ava worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.