Ask Dr. Ruth (2019)

Dr Ruth Westheimer overleefde als kind de Holocaust en werd de eerste en beroemdste sekstherapeut werd op de Amerikaanse televisie. Nu bijna 90 jaar oud, staat zij nog volop in het leven. In de documentaire kijkt ze terug op haar traumatische jeugd en hoe zij één van de belangrijkste woordvoerders werd in de seksuele revolutie.

details

3AIMDb 7.710 100 minuten

recensies Ask Dr. Ruth

De Volkskrant De Groene Amsterdammer
Ask Dr. Ruth poster van Ask Dr. Ruth cast & crew

kijkwijzer Ask Dr. Ruth

3A

IMDb Ask Dr. Ruth

IMDb 7.710

cast & crew Ask Dr. Ruth

regisseur

Ryan White

acteur

Ruth Westheimer

distributeur

Cherry Pickers Filmdistributie

details Ask Dr. Ruth

in première op

15-08-2019

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

100 minuten

Ask Dr. Ruth draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Ask Dr. Ruth.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ask Dr. Ruth. Hier zie je waar en wanneer Ask Dr. Ruth in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ask Dr. Ruth uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ask Dr. Ruth wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ask Dr. Ruth draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ask Dr. Ruth wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Ask Dr. Ruth draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Ask Dr. Ruth staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en De Groene Amsterdammer. Ook de IMDB score/rating van de film Ask Dr. Ruth wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ask Dr. Ruth!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ask Dr. Ruth, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ask Dr. Ruth kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ask Dr. Ruth verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ask Dr. Ruth. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ask Dr. Ruth wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ask Dr. Ruth en de regisseur van de film Ask Dr. Ruth worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.