Ash Is Purest White (2018)

In een mijnstad ten noordwesten van China heeft de jonge Qiao, een keiharde vrouw, haar hart verloren aan lokale bendebaas Bin. Wanneer Bin in een hinderlaag wordt gelokt, redt Qiao hem door een illegaal vuurwapen af te vuren. Ze wordt veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf. Op het moment dat ze vrijkomt gaat ze direct weer op zoek naar Bin om hun oude leven te herpakken.

details

3GAHIMDb 7.010 141 minuten

recensies Ash Is Purest White

De Filmkrant De Volkskrant
Ash Is Purest White poster van Ash Is Purest White cast & crew

kijkwijzer Ash Is Purest White

3GAH

IMDb Ash Is Purest White

IMDb 7.010

cast & crew Ash Is Purest White

regisseur

Zhangke Jia

acteurs

Tao Zhao en Fan Liao

distributeur

Cherry Pickers Filmdistributie

details Ash Is Purest White

in première op

28-03-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

141 minuten

Deze week zijn er voor Ash Is Purest White geen voorstellingen in Amsterdam

Ash Is Purest White draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Ash Is Purest White.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ash Is Purest White. Hier zie je waar en wanneer Ash Is Purest White in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ash Is Purest White uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ash Is Purest White wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ash Is Purest White draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ash Is Purest White wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Ash Is Purest White draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Ash Is Purest White staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Ash Is Purest White wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ash Is Purest White!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ash Is Purest White, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ash Is Purest White kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ash Is Purest White verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ash Is Purest White. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ash Is Purest White wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ash Is Purest White en de regisseur van de film Ash Is Purest White worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.