Arjan’s Big Year (2017)

De jonge vogelaar Arjan Dwarshuis trok in 2016 de wereld rond om zoveel mogelijk vogelsoorten in één jaar tijd te zien. Zijn doel: het voorgaande record breken. Hij moest daarvoor meer dan 6000 vogelsoorten zien. Arjan bezocht daarvoor ruim veertig landen, bewandelde de hoogste bergketens, de heetste woestijnen en de meest afgelegen tropische regenwouden.

details

1TIMDb 5.910 78 minuten
Arjan’s Big Year poster van Arjan’s Big Year cast & crew

kijkwijzer Arjan’s Big Year

1T

IMDb Arjan’s Big Year

IMDb 5.910

cast & crew Arjan’s Big Year

regisseur

Michiel van den Bergh

stem

Humberto Tan

producent

Michiel van den Bergh

distributeur

Gusto Entertainment

details Arjan’s Big Year

in première op

01-02-2018

genre

documentaire

jaar

2017

speelduur

78 minuten

Arjan’s Big Year draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Arjan’s Big Year.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Arjan’s Big Year. Hier zie je waar en wanneer Arjan’s Big Year in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Arjan’s Big Year uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Arjan’s Big Year wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Arjan’s Big Year draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Arjan’s Big Year wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Arjan’s Big Year draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Arjan’s Big Year staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Arjan’s Big Year wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Arjan’s Big Year!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Arjan’s Big Year, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Arjan’s Big Year kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Arjan’s Big Year verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Arjan’s Big Year. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Arjan’s Big Year wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Arjan’s Big Year en de regisseur van de film Arjan’s Big Year worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.