Apollo 11 (2019)

Documentaire over de Apollo 11 die in 1969 als eerste bemande Amerikaanse raket naar de maan reisde. De bemanning bestond uit Neil Armstrong, Buzz Aldrin en Michael Collins. Het doel was op de maan te landen en daar een wandeling te maken. Aldrin en Armstrong daalden in de maanlander Eagle af naar het maanoppervlak, terwijl Collins achterbleef in het ruimtevaartuig Columbia dat rond de maan cirkelde.

details

1IMDb 8.210 93 minuten

recensies Apollo 11

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Apollo 11 online

Pathe Thuis
Apollo 11 poster van Apollo 11 cast & crew

kijkwijzer Apollo 11

1

IMDb Apollo 11

IMDb 8.210

cast & crew Apollo 11

regisseur

Todd Douglas Miller

acteurs

Neil Armstrong, Buzz Aldrin en Michael Collins

distributeur

Piece of Magic

details Apollo 11

in première op

27-06-2019

genres

documentaire en historisch

jaar

2019

speelduur

93 minuten

Deze week zijn er voor Apollo 11 geen voorstellingen in Amsterdam

Apollo 11 draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Apollo 11.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Apollo 11. Hier zie je waar en wanneer Apollo 11 in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Apollo 11 uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Apollo 11 wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Apollo 11 draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Apollo 11 wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Apollo 11 draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Apollo 11 staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Apollo 11 wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Apollo 11!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Apollo 11, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Apollo 11 kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Apollo 11 verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Apollo 11. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Apollo 11 wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Apollo 11 en de regisseur van de film Apollo 11 worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.