Apollo 11 (2019)

Documentaire over de Apollo 11 die in 1969 als eerste bemande Amerikaanse raket naar de maan reisde. De bemanning bestond uit Neil Armstrong, Buzz Aldrin en Michael Collins. Het doel was op de maan te landen en daar een wandeling te maken. Aldrin en Armstrong daalden in de maanlander Eagle af naar het maanoppervlak, terwijl Collins achterbleef in het ruimtevaartuig Columbia dat rond de maan cirkelde.

recensies Apollo 11

De Filmkrant De Volkskrant
Apollo 11 poster van Apollo 11

beoordelingen Apollo 11

1

IMDb 8.210

cast & crew Apollo 11

regisseur

Todd Douglas Miller

acteurs

Neil Armstrong, Buzz Aldrin en Michael Collins

distributeur

Piece of Magic

details Apollo 11

in première op

27-06-2019

genres

documentaire en historisch

jaar

2019

speelduur

93 minuten

Dit is de biosagenda van de film Apollo 11.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Apollo 11 getoond.

De je film Apollo 11 wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven, Helmond, Delft, Breda, Zaandam, Amersfoort, Arnhem, Nijmegen, Haarlem, Ede, Tilburg, Leeuwarden, Zwolle en Maastricht

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Apollo 11 draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Apollo 11 staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Apollo 11!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Apollo 11, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Apollo 11 verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Apollo 11

De film Apollo 11 in de volgende steden in de bioscoop te zien: Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven, Helmond, Delft, Breda, Zaandam, Amersfoort, Arnhem, Nijmegen, Haarlem, Ede, Tilburg, Leeuwarden, Zwolle en Maastricht.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Apollo 11, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.