Annabelle Comes Home (2019)

Vastbesloten om Annabelle ervan te weerhouden om nog meer verwoesting aan te richten, brengen de demonologen Ed en Lorraine Warren de bezeten pop naar een afgesloten kamer met bovennatuurlijke objecten in hun huis. Annabelle wordt opgesloten achter heilig glas, een glazen vitrine gezegend door een priester. Maar er volgt een onheilspellende nacht vol afschuw als Annabelle de boze geesten in de kamer doet ontwaken.

details

4GAIMDb 5.910 106 minuten

kijk Annabelle Comes Home online

Pathe Thuis
Annabelle Comes Home poster van Annabelle Comes Home cast & crew

kijkwijzer Annabelle Comes Home

4GA

IMDb Annabelle Comes Home

IMDb 5.910

cast & crew Annabelle Comes Home

regisseur

Gary Dauberman

acteurs

McKenna Grace, Madison Iseman, Katie Sarife, Patrick Wilson en Vera Farmiga

scenario

producent

Peter Safran

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details Annabelle Comes Home

in première op

27-06-2019

genre

horror

jaar

2019

speelduur

106 minuten

Annabelle Comes Home draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Annabelle Comes Home.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Annabelle Comes Home. Hier zie je waar en wanneer Annabelle Comes Home in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Annabelle Comes Home uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Annabelle Comes Home wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Annabelle Comes Home draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Annabelle Comes Home wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Annabelle Comes Home draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Annabelle Comes Home staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Annabelle Comes Home wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Annabelle Comes Home!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Annabelle Comes Home, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Annabelle Comes Home kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Annabelle Comes Home verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Annabelle Comes Home. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Annabelle Comes Home wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Annabelle Comes Home en de regisseur van de film Annabelle Comes Home worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.