Andrej Roebljov (1966)

Schets van het leven van de grote schilder Andrej Roebljov door de periode van de vijftiende eeuw. Een periode gekenmerkt door het eindeloos vechten tussen strijdende prinsen en door de Tatar invasie.

details

4GTIMDb 8.210 183 minuten
Andrej Roebljov poster van Andrej Roebljov cast & crew

kijkwijzer Andrej Roebljov

4GT

IMDb Andrej Roebljov

IMDb 8.210

cast & crew Andrej Roebljov

regisseur

Andrej Tarkovski

acteurs

Anatoliy Solonitsyn, Ian Lapikov en Nikolay Grinko

distributeur

EYE Filmmuseum

details Andrej Roebljov

in première op

19-09-2019

genre

drama

jaar

1966

speelduur

183 minuten

Andrej Roebljov draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Andrej Roebljov.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Andrej Roebljov. Hier zie je waar en wanneer Andrej Roebljov in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Andrej Roebljov uit 1966 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Andrej Roebljov wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Andrej Roebljov draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Andrej Roebljov wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Andrej Roebljov draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Andrej Roebljov staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Andrej Roebljov wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Andrej Roebljov!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Andrej Roebljov, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Andrej Roebljov kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Andrej Roebljov verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Andrej Roebljov. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Andrej Roebljov wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Andrej Roebljov en de regisseur van de film Andrej Roebljov worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.