André Hazes, zij gelooft in mij (1999)

Documentaire over André Hazes. Cineast John Appel volgde voor deze film de Amsterdamse zanger op de voet. Hij was bij optredens, ging met zijn hoofdpersoon terug naar zijn woning in Amsterdam en observeerde Hazes met zijn vrouw en twee kinderen in zijn woning aan het water. Ook zien we de zanger aan het werk en in overleg met zijn zaakwaarnemers.

details

IMDb 7.310 86 minuten
André Hazes, zij gelooft in mij poster van André Hazes, zij gelooft in mij cast & crew

IMDb André Hazes, zij gelooft in mij

IMDb 7.310

cast & crew André Hazes, zij gelooft in mij

regisseur

John Appel

acteurs

André Hazes, Jos Brink, André Hazes, Rachel Hazes en Roxeanne Hazes

details André Hazes, zij gelooft in mij

jaar

1999

speelduur

86 minuten

André Hazes, zij gelooft in mij draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film André Hazes, zij gelooft in mij.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film André Hazes, zij gelooft in mij. Hier zie je waar en wanneer André Hazes, zij gelooft in mij in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film André Hazes, zij gelooft in mij uit 1999 getoond. Ook zie je in welke bioscopen André Hazes, zij gelooft in mij wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film André Hazes, zij gelooft in mij draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film André Hazes, zij gelooft in mij wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film André Hazes, zij gelooft in mij draait in deze bioscopen:

De recensies van de film André Hazes, zij gelooft in mij staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film André Hazes, zij gelooft in mij wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film André Hazes, zij gelooft in mij!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film André Hazes, zij gelooft in mij, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film André Hazes, zij gelooft in mij kopen/reserveren.

De filmtijden van de film André Hazes, zij gelooft in mij verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film André Hazes, zij gelooft in mij. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film André Hazes, zij gelooft in mij wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film André Hazes, zij gelooft in mij en de regisseur van de film André Hazes, zij gelooft in mij worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.