An Impossibly Small Object (2018)

Een Nederlandse fotograaf maakt op een parkeerplaats in nachtelijk Taipei een foto van een meisje dat met haar vlieger speelt. De foto neemt ons mee in het leven van het meisje. Ze is acht jaar en staat op het punt haar beste vriend te verliezen; een jongen uit een rijkere familie die binnenkort naar Amerika gaat verhuizen. Terug in Nederland wordt de fotograaf geconfronteerd met zijn eigen constante staat van eenzaamheid. De foto van het meisje maakt bij hem herinneringen los aan zijn eigen jeugd, toen hij zich nog wel ergens thuis voelde.

details

1TIMDb 6.410 100 minuten

recensies An Impossibly Small Object

De Filmkrant
An Impossibly Small Object poster van An Impossibly Small Object cast & crew

kijkwijzer An Impossibly Small Object

1T

IMDb An Impossibly Small Object

IMDb 6.410

cast & crew An Impossibly Small Object

regisseur

David Verbeek

acteurs

Lisa Lu, Chen-Hung Chung, Lucia, Klara Mucci en David Verbeek

distributeur

Amstelfilm

details An Impossibly Small Object

in première op

03-01-2019

genres

drama en fantasie

jaar

2018

speelduur

100 minuten

Deze week zijn er voor An Impossibly Small Object geen voorstellingen in Den Haag

An Impossibly Small Object draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film An Impossibly Small Object.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film An Impossibly Small Object. Hier zie je waar en wanneer An Impossibly Small Object in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film An Impossibly Small Object uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen An Impossibly Small Object wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film An Impossibly Small Object draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film An Impossibly Small Object wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film An Impossibly Small Object draait in deze bioscopen:

De recensies van de film An Impossibly Small Object staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film An Impossibly Small Object wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film An Impossibly Small Object!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film An Impossibly Small Object, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film An Impossibly Small Object kopen/reserveren.

De filmtijden van de film An Impossibly Small Object verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film An Impossibly Small Object. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film An Impossibly Small Object wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film An Impossibly Small Object en de regisseur van de film An Impossibly Small Object worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.