Amy (2014)

Levensverhaal van zangeres Amy Winehouse vanuit haar eigen perspectief. Met haar fenomenale stem en muzikale talent, behoort zij tot één van de grootste iconen van deze eeuw. Ze gebruikte haar muzikale gave om haar persoonlijke problemen te uiten. De combinatie van haar rauwe eerlijkheid en haar talent resulteerde in nummers, die werden bekroond met zes Grammy Awards. Haar succes had echter ook zijn keerzijde en veroorzaakte een opdringerig en genadeloos mediacircus, dat in combinatie met haar roerige relaties en rock-‘n-roll levensstijl zijn tol begon te eisen. Op 23 juli 2011 overleed Amy Winehouse aan alcoholvergiftiging. Ze was 27 jaar oud.

details

3HTIMDb 7.810 127 minuten

recensies Amy

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Amy online

Pathe Thuis
Amy poster van Amy cast & crew

kijkwijzer Amy

3HT

IMDb Amy

IMDb 7.810

cast & crew Amy

regisseur

Asif Kapadia

acteur

Amy Winehouse

scenario

producenten

Universal Music, Playmaker Films en Krishwerkz Entertainment

distributeur

Cinéart Nederland

details Amy

in première op

13-08-2015

genres

biografisch en documentaire

jaar

2014

speelduur

127 minuten

Deze week zijn er voor Amy geen voorstellingen in Den Haag

Amy draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Amy.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Amy. Hier zie je waar en wanneer Amy in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Amy uit 2014 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Amy wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Amy draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Amy wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Amy draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Amy staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Amy wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Amy!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Amy, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Amy kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Amy verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Amy. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Amy wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Amy en de regisseur van de film Amy worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.