Amussu (2020)

Documentaire; Marokkaanse dorpelingen komen in opstand tegen de grootste zilvermijn van Afrika. Ze gebruiken muziek, film en theater als een vredige vorm van protest tegen de anonieme machthebbers.

details

IMDb 8.810 120 minuten
Amussu poster van Amussu cast & crew

IMDb Amussu

IMDb 8.810

cast & crew Amussu

regisseur

Nadir Bouhmouch

details Amussu

jaar

2020

speelduur

120 minuten

Amussu draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Amussu.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Amussu. Hier zie je waar en wanneer Amussu in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Amussu uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Amussu wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Amussu draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Amussu wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Amussu draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Amussu staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Amussu wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Amussu!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Amussu, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Amussu kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Amussu verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Amussu. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Amussu wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Amussu en de regisseur van de film Amussu worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.