Ammonite (2020)

Trailer van Ammonitehttps://img.youtube.com/vi/FtJ4E-zqzh0/0.jpg2021-09-24T01:09:15+02:00Trailer van Ammonite

De geprezen paleontoloog Mary Anning werkt in een woeste kuststreek in het zuiden van Engeland. De dagen van haar beroemde ontdekkingen liggen achter haar en nu zoekt ze fossielen die ze aan rijke toeristen verkoopt om zichzelf en haar zieke moeder te onderhouden. Als de geoloog Roderick Murchison arriveert die onderweg is naar het vasteland van Europa, vraagt hij of Mary zijn jonge vrouw Charlotte voor een tijd onder haar hoede wil nemen. Mary, die moeite heeft om rond te komen, kan het zich niet veroorloven om dit verzoek af te wijzen. Ondanks het klassenverschil en hun uiteenlopende persoonlijkheden ontdekken Mary en Charlotte dat ze elkaar iets kunnen bieden waar ze beiden naar op zoek waren.

details Ammonite

4DSTIMDb 6.51012584 119 minuten

recensies Ammonite

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Ammonite online

Pathe Thuis
Ammonite poster van Ammonite cast & crew

kijkwijzer Ammonite

4DST

IMDb Ammonite

IMDb 6.51012584

cast & crew Ammonite

regisseur

Francis Lee

acteurs

Kate Winslet, Saoirse Ronan, Gemma Jones en James McArdle

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details Ammonite

in première op

10-12-2020

genres

drama en romantiek

jaar

2020

speelduur

119 minuten

Deze week zijn er voor Ammonite geen voorstellingen in Roosendaal

Ammonite draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Ammonite.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ammonite. Hier zie je waar en wanneer Ammonite in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ammonite uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ammonite wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ammonite draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ammonite wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Ammonite draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Ammonite staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Ammonite wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ammonite!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ammonite, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ammonite kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ammonite verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ammonite. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ammonite wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ammonite en de regisseur van de film Ammonite worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.