Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

All The Pretty Little Horses (2020)

Aliki en Petros verhuizen noodgedwongen met hun vijfjarig kind naar een klein appartement op het Griekse platteland. Een behoorlijke omslag, zowel economisch als mentaal. Aliki is halftijds thuisverpleegster. Petros is klusjesman in de villa van de rijke, vrijgevochten Anna. De twee proberen zich aan te passen aan de nieuwe omstandigheden, maar al gauw steken spanningen tussen hen de kop op. In afwezigheid van rijke huisbaas, brengt het paar steeds meer tijd door in de luxe villa en beginnen ze een leven te leiden dat niet van hen is.

details

IMDb 5.510 107 minuten

recensies All The Pretty Little Horses

De Filmkrant NRC

kijk All The Pretty Little Horses online

Picl
All The Pretty Little Horses poster van All The Pretty Little Horses cast & crew

IMDb All The Pretty Little Horses

IMDb 5.510

cast & crew All The Pretty Little Horses

regisseur

Michalis Konstantatos

acteurs

Yota Argyropoulou, Dimitris Lalos, Alexandros Karamouzis, Katerina Didaskalou, Dimitris Kapetanakos, Kostas Antalopoulos, Vicky Papadopoulou, Antonis Myriagos, Efthalia Papacosta, Thanasis Nakos, Kostas Laskos, Stelios Karaiskos, Gloria Inigo, Dimitris Katalifos en Kousteri Magda

details All The Pretty Little Horses

in première op

18-02-2021

jaar

2020

speelduur

107 minuten

All The Pretty Little Horses draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film All The Pretty Little Horses.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film All The Pretty Little Horses. Hier zie je waar en wanneer All The Pretty Little Horses in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film All The Pretty Little Horses uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen All The Pretty Little Horses wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film All The Pretty Little Horses draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film All The Pretty Little Horses wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film All The Pretty Little Horses draait in deze bioscopen:

De recensies van de film All The Pretty Little Horses staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film All The Pretty Little Horses wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film All The Pretty Little Horses!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film All The Pretty Little Horses, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film All The Pretty Little Horses kopen/reserveren.

De filmtijden van de film All The Pretty Little Horses verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film All The Pretty Little Horses. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film All The Pretty Little Horses wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film All The Pretty Little Horses en de regisseur van de film All The Pretty Little Horses worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.