Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

All My Life (2020)

Alles lijkt het pas verloofde en levenslustige stel Jenn en Sol mee te zitten, totdat Sol een alles veranderende diagnose krijgt. Hij heeft leverkanker en zit in de terminale fase. Hun toekomstdromen en plannen om in de zomer te trouwen vallen in duigen. In een race tegen de klok zetten hun familie en vrienden een crowdfundingsactie op om in twee weken tijd een bruiloft te organiseren.

All My Life is gebaseerd of ware feiten.

details

4ATIMDb 6.210 92 minuten

recensies All My Life

NRC
All My Life poster van All My Life cast & crew

kijkwijzer All My Life

4AT

IMDb All My Life

IMDb 6.210

cast & crew All My Life

regisseur

Marc Meyers

acteurs

Jessica Rothe en Harry Shum Jr.

distributeur

Universal Pictures International

details All My Life

in première op

26-11-2020

genres

romantiek en drama

jaar

2020

speelduur

92 minuten

Deze week zijn er voor All My Life geen voorstellingen in Rotterdam

All My Life draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film All My Life.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film All My Life. Hier zie je waar en wanneer All My Life in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film All My Life uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen All My Life wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film All My Life draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film All My Life wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film All My Life draait in deze bioscopen:

De recensies van de film All My Life staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film All My Life wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film All My Life!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film All My Life, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film All My Life kopen/reserveren.

De filmtijden van de film All My Life verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film All My Life. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film All My Life wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film All My Life en de regisseur van de film All My Life worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.