Ali & Ava (2021)

Ali & Ava in de bioscoop

Ali & Ava is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

  over de film filmtrailer

  Dit is de bioscoopagenda van de film Ali & Ava.

  Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ali & Ava. Hier zie je waar en wanneer Ali & Ava in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

  In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ali & Ava uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ali & Ava wordt vertoond.

  Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ali & Ava draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ali & Ava wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

  De film Ali & Ava draait in deze bioscopen:

  De recensies van de film Ali & Ava staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Ali & Ava wordt getoond.

  Bekijk ook de trailer van de film Ali & Ava!

  Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ali & Ava, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ali & Ava kopen/reserveren.

  De filmtijden van de film Ali & Ava verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

  Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ali & Ava. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ali & Ava wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ali & Ava en de regisseur van de film Ali & Ava worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

  Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.