Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Aladdin (OV) (2019)

De charmante straatrat Aladdin kan, door over de toverlamp te wrijven, een geest oproepen. Geest Genie is mogelijk de sleutel tot de toekomst van Aladdin en de moedige prinses Jasmine.

details

9AIMDb 7.110 128 minuten

recensies Aladdin (OV)

De Volkskrant

kijk Aladdin (OV) online

Pathe Thuis
Aladdin (OV) poster van Aladdin (OV) cast & crew

kijkwijzer Aladdin (OV)

9A

IMDb Aladdin (OV)

IMDb 7.110

cast & crew Aladdin (OV)

regisseur

Guy Ritchie

acteurs

Will Smith, Naomi Scott en Mena Massoud

distributeur

The Walt Disney Company Benelux

details Aladdin (OV)

in première op

22-05-2019

genres

familiefilm en live action

jaar

2019

taal

Originele versie

speelduur

128 minuten

Deze week zijn er voor Aladdin (OV) geen voorstellingen in Vlaardingen

Aladdin (OV) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Aladdin (OV).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Aladdin (OV). Hier zie je waar en wanneer Aladdin (OV) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Aladdin (OV) uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Aladdin (OV) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Aladdin (OV) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Aladdin (OV) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Aladdin (OV) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Aladdin (OV) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Aladdin (OV) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Aladdin (OV)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Aladdin (OV), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Aladdin (OV) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Aladdin (OV) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Aladdin (OV). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Aladdin (OV) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Aladdin (OV) en de regisseur van de film Aladdin (OV) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.