Ainbo: Heldin van de Amazone (2020)

Trailer van Ainbo: Heldin van de Amazonehttps://img.youtube.com/vi/JfVw_N3VoVc/0.jpg2021-09-19T03:13:31+02:00Trailer van Ainbo: Heldin van de Amazone

Ainbo is een meisje dat is opgegroeid in Candamo, een klein dorpje in de diepste jungle van de Amazone. Candamo wordt beschermd door de reuze schildpad Motelo Mama. Wanneer Ainbo op een dag ontdekt dat haar land wordt bedreigd door een eeuwenoude demon Yucurunu, roept ze de hulp in van Motelo Mama. Samen met haar twee knotsgekke Amazone gidsen Vaca en Dillo gaat Ainbo op avontuur, vastbesloten om haar land en het volk te redden voordat het te laat is.

details Ainbo: Heldin van de Amazone

2GAIMDb 4.710805 84 minuten

recensies Ainbo: Heldin van de Amazone

De Volkskrant
Ainbo: Heldin van de Amazone poster van Ainbo: Heldin van de Amazone cast & crew

kijkwijzer Ainbo: Heldin van de Amazone

2GA

IMDb Ainbo: Heldin van de Amazone

IMDb 4.710805

cast & crew Ainbo: Heldin van de Amazone

regisseurs

Richard Claus en Jose Zelada

stemmen

Tara Hetharia, Leo Richardson, Nordin de Moor, Tess van de Hoef en Paula Majoor

scenario

distributeur

WW Entertainment

details Ainbo: Heldin van de Amazone

in première op

01-08-2021

genres

animatie en familiefilm

jaar

2020

speelduur

84 minuten

Kinepolis Hoofddorp

Kinepolis Hoofddorp 3D

vandaag zo
10:45
13:00
morgen ma ...
dinsdag di ...
woensdag wo
12:45
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...

Dit is de bioscoopagenda van de film Ainbo: Heldin van de Amazone.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ainbo: Heldin van de Amazone. Hier zie je waar en wanneer Ainbo: Heldin van de Amazone in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ainbo: Heldin van de Amazone uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ainbo: Heldin van de Amazone wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ainbo: Heldin van de Amazone draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ainbo: Heldin van de Amazone wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Haarlem, Groningen, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Leidschendam, Tilburg, Den Haag, Kerkrade, Zaandam, Amersfoort, Spijkenisse, Breda, Almere, Delft, Enschede, Zoetermeer, Emmen, Veldhoven, Den Helder, Hoofddorp, Leeuwarden, Zwolle, Zutphen, Uden, Houten, Helmond, Veghel, Terneuzen, Hoorn, Oss, Hoogezand, Schagen, Ede, Best, Venray, Schiedam, Almkerk, Alkmaar, Reuver, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Wijchen, Heerhugowaard, Hilversum, Huizen, Maastricht, Hoogeveen, Purmerend, Deventer, Vlaardingen, Stadskanaal, Sneek, Malden en Beuningen

De film Ainbo: Heldin van de Amazone draait in deze bioscopen: Biobest Theater, Bioscoop van Heemstrabaan, Cine Twins, Cineast, CineCity, CineLounge, Cinema Gold, Cinema Roma, Cinemajestic, Cinerama, CineSneek, Filmhallen, Forum Groningen, Het Ketelhuis, Industry Bioscoop, Kinepolis Almere, Kinepolis Breda, Kinepolis Den Bosch, Kinepolis Den Helder, Kinepolis Dordrecht, Kinepolis Emmen, Kinepolis Enschede, Kinepolis Groningen, Kinepolis Haarlem, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Huizen, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Leidschendam, Kinepolis Oss, Kinepolis Schagen, Kinepolis Spijkenisse, Kinepolis Zoetermeer, Luxor Theater Venray, Pathé Amersfoort, Pathé Amsterdam Noord, Pathé Arena, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Delft, Pathé Ede, Pathé Eindhoven, Pathé Euroscoop Schiedam, Pathé Euroscoop Tilburg, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Helmond, Pathé Maastricht, Pathé Nijmegen, Pathé Rembrandt Utrecht, Pathé Scheveningen, Pathé Schouwburgplein, Pathé Spuimarkt, Pathé Tilburg, Pathé Zaandam, Pathé Zwolle, Service Bioscoop Hollywoud, Service Bioscoop Luxor, Service Bioscoop Smoky, Take Ten, The Movies, Tivoli en Cinema Leeuwarden, Vue Alkmaar, Vue Amersfoort, Vue Apeldoorn, Vue Den Bosch, Vue Deventer, Vue Doetinchem, Vue Eindhoven, Vue Heerhugowaard, Vue Hilversum, Vue Hoogeveen, Vue Hoogezand, Vue Hoorn, Vue Kerkrade, Vue Nijmegen Walstraat , Vue Purmerend en Vue Vlaardingen

De recensies van de film Ainbo: Heldin van de Amazone staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Ainbo: Heldin van de Amazone wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ainbo: Heldin van de Amazone!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ainbo: Heldin van de Amazone, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ainbo: Heldin van de Amazone kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ainbo: Heldin van de Amazone verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ainbo: Heldin van de Amazone. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ainbo: Heldin van de Amazone wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ainbo: Heldin van de Amazone en de regisseur van de film Ainbo: Heldin van de Amazone worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.