Africa: The Serengeti (1994)

In het zuiden van Kenia en noorden van Tanzania ligt een uitgestrekt gebied met savannes en boslandschappen waar jaarlijks miljoenen dieren migreren. Het merendeel bestaat uit gnoes, maar ook zebra’s, giraffen, olifanten en bavianen zijn altijd in beweging op zoek naar voedsel.

details

IMDb 7.410 39 minuten

kijk Africa: The Serengeti online

Pathe Thuis
Africa: The Serengeti poster van Africa: The Serengeti cast & crew

IMDb Africa: The Serengeti

IMDb 7.410

cast & crew Africa: The Serengeti

regisseur

George Casey

acteur

James Earl Jones

details Africa: The Serengeti

jaar

1994

speelduur

39 minuten

Africa: The Serengeti draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Africa: The Serengeti.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Africa: The Serengeti. Hier zie je waar en wanneer Africa: The Serengeti in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Africa: The Serengeti uit 1994 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Africa: The Serengeti wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Africa: The Serengeti draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Africa: The Serengeti wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Africa: The Serengeti draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Africa: The Serengeti staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Africa: The Serengeti wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Africa: The Serengeti!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Africa: The Serengeti, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Africa: The Serengeti kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Africa: The Serengeti verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Africa: The Serengeti. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Africa: The Serengeti wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Africa: The Serengeti en de regisseur van de film Africa: The Serengeti worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.