Adieu les Cons (2020)

Trailer van Adieu les Conshttps://img.youtube.com/vi/AUc6iVJjUBo/0.jpg2021-09-28T14:08:16+02:00Trailer van Adieu les Cons

De 43-jarige kapster Suze Trappet ontdekt dat ze ernstig ziek is, wat haar aanspoort om op zoek te gaan naar het kind dat ze als tiener moest opgeven. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze de vijftiger JB, die met een burn-out kampt. Ook de blinde archivaris Blin gaat met hen op pad.

details Adieu les Cons

4ATIMDb 6.8103118 87 minuten

recensies Adieu les Cons

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Adieu les Cons online

Pathe Thuis
Adieu les Cons poster van Adieu les Cons cast & crew

kijkwijzer Adieu les Cons

4AT

IMDb Adieu les Cons

IMDb 6.8103118

cast & crew Adieu les Cons

regisseur

Albert Dupontel

acteurs

Virginie Efira, Albert Dupontel en Nicolas Marié

distributeur

Cinéart Nederland

details Adieu les Cons

in première op

29-07-2021

genres

komedie en drama

jaar

2020

speelduur

87 minuten

Deze week zijn er voor Adieu les Cons geen voorstellingen in Utrecht

Dit is de bioscoopagenda van de film Adieu les Cons.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Adieu les Cons. Hier zie je waar en wanneer Adieu les Cons in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Adieu les Cons uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Adieu les Cons wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Adieu les Cons draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Adieu les Cons wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam

De film Adieu les Cons draait in deze bioscopen: Cinerama

De recensies van de film Adieu les Cons staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Adieu les Cons wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Adieu les Cons!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Adieu les Cons, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Adieu les Cons kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Adieu les Cons verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Adieu les Cons. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Adieu les Cons wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Adieu les Cons en de regisseur van de film Adieu les Cons worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.