Adam (2019)

Dankzij het aandringen van haar achtjarige dochter stemt Abla er mee in om de jonge Samia, zwanger en zonder man, tijdelijk in huis te nemen. Binnen de muren van het kleine appartement en Abla's bakkerij ontluikt een band tussen de drie zeer verschillende vrouwen.

details

1IMDb 7.110 98 minuten

kijk Adam online

Pathe Thuis
Adam poster van Adam cast & crew

kijkwijzer Adam

1

IMDb Adam

IMDb 7.110

cast & crew Adam

regisseur

Maryam Touzani

acteurs

Lubna Azabal, Aziz Hattab, Nisrin Erradi en Douae Belkhaouda

distributeur

Cinéart Nederland

details Adam

in première op

23-07-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

98 minuten

Adam draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Adam.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Adam. Hier zie je waar en wanneer Adam in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Adam uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Adam wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Adam draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Adam wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Adam draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Adam staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Adam wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Adam!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Adam, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Adam kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Adam verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Adam. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Adam wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Adam en de regisseur van de film Adam worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.