Ad Astra (2019)

Astronaut Roy McBride reist naar de uiterste hoeken van ons zonnestelsel, op zoek naar zijn vermiste vader. Hij ontrafelt een mysterie dat onze planeet bedreigt. Zijn reis werpt een nieuw licht op het menselijk bestaan en onze plek in de kosmos.

details

3GIMDb 6.610 123 minuten

kijk Ad Astra online

Pathe Thuis
Ad Astra poster van Ad Astra cast & crew

kijkwijzer Ad Astra

3G

IMDb Ad Astra

IMDb 6.610

cast & crew Ad Astra

regisseur

James Gray

acteurs

Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Liv Tyler en Donald Sutherland

distributeur

The Walt Disney Company Benelux

details Ad Astra

in première op

19-09-2019

genres

sciencefiction en thriller

jaar

2019

speelduur

123 minuten

Ad Astra draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Ad Astra.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ad Astra. Hier zie je waar en wanneer Ad Astra in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ad Astra uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ad Astra wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ad Astra draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ad Astra wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Ad Astra draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Ad Astra staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, De Groene Amsterdammer en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Ad Astra wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ad Astra!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ad Astra, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ad Astra kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ad Astra verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ad Astra. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ad Astra wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ad Astra en de regisseur van de film Ad Astra worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.