A Year Of Hope (2018)

Documentaire; een groep Filipijnse straatjongens uit de sloppenwijken van Manilla wordt een jaar lang opgevangen in een rehabilitatiecentrum op een eiland ver van de stad; een groot contrast met hun leven tot dan toe. In het centrum leren ze voor zichzelf te zorgen, krijgen ze huishoudelijke taken en leren ze rekening te houden met elkaar. Voor jongens als Justin (13) en Pablo (15) die vaak al vanaf hun vierde jaar alleen op straat geleefd hebben een hele overgang. Bijna allemaal zijn ze seksueel misbruikt, verslaafd geraakt en/of mishandeld. En nu zijn ze ineens in een paradijselijke omgeving en maken zwemmen, spelen, sporten en muziek een groot deel uit van hun leven, waarbij het idee is dat ze weer zelfvertrouwen krijgen en hun leven kunnen ombuigen.

details

IMDb 7.710 84 minuten
A Year Of Hope poster van A Year Of Hope cast & crew

IMDb A Year Of Hope

IMDb 7.710

cast & crew A Year Of Hope

regisseur

Mikala Krogh

details A Year Of Hope

jaar

2018

speelduur

84 minuten

A Year Of Hope draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film A Year Of Hope.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film A Year Of Hope. Hier zie je waar en wanneer A Year Of Hope in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film A Year Of Hope uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen A Year Of Hope wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film A Year Of Hope draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film A Year Of Hope wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film A Year Of Hope draait in deze bioscopen:

De recensies van de film A Year Of Hope staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film A Year Of Hope wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film A Year Of Hope!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film A Year Of Hope, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film A Year Of Hope kopen/reserveren.

De filmtijden van de film A Year Of Hope verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film A Year Of Hope. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film A Year Of Hope wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film A Year Of Hope en de regisseur van de film A Year Of Hope worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.