A Star Is Born (2018)

Jackson Maine is een in verval geraakte country-ster, die op een dag het onbekende talent Ally ontdekt. De twee krijgen een liefdesverhouding en Jack probeert Ally in de schijnwerpers te krijgen. Wanneer dit lukt, krijgt Jack zelf moeite met het feit dat hij steeds meer in de schaduw komt te staan.

details

3AHTIMDb 7.710 136 minuten

recensies A Star Is Born

De Filmkrant De Volkskrant

kijk A Star Is Born online

Pathe Thuis Pathe Thuis
A Star Is Born poster van A Star Is Born cast & crew

kijkwijzer A Star Is Born

3AHT

IMDb A Star Is Born

IMDb 7.710

cast & crew A Star Is Born

regisseur

Bradley Cooper

acteurs

Bradley Cooper, Lady Gaga, Andrew Dice Clay, Dave Chappelle en Sam Elliott

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details A Star Is Born

in première op

04-10-2018

genre

drama

jaar

2018

speelduur

136 minuten

Deze week zijn er voor A Star Is Born geen voorstellingen in Den Haag

Dit is de bioscoopagenda van de film A Star Is Born.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film A Star Is Born. Hier zie je waar en wanneer A Star Is Born in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film A Star Is Born uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen A Star Is Born wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film A Star Is Born draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film A Star Is Born wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Alkmaar

De film A Star Is Born draait in deze bioscopen: Vue Alkmaar

De recensies van de film A Star Is Born staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film A Star Is Born wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film A Star Is Born!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film A Star Is Born, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film A Star Is Born kopen/reserveren.

De filmtijden van de film A Star Is Born verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film A Star Is Born. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film A Star Is Born wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film A Star Is Born en de regisseur van de film A Star Is Born worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.