A Quiet Place Part II (2020)

Trailer van A Quiet Place Part IIhttps://img.youtube.com/vi/kwboOxM2wss/0.jpg2021-09-20T15:09:54+02:00Trailer van A Quiet Place Part II

De familie Abbott heeft hun huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen. Het gevecht om te overleven moeten zij in stilte vervolgen nadat ze gedwongen worden zich op onbekend terrein te wagen. Ze komen er al snel achter dat de monsters die op geluid afkomen niet de enige dreigingen zijn die zich schuilhouden voorbij het zandpad.

A Quiet Place Part II is het vervolg op A Quiet Place uit 2018.

details A Quiet Place Part II

6GAIMDb 7.310156217 97 minuten

recensies A Quiet Place Part II

De Filmkrant De Volkskrant

kijk A Quiet Place Part II online

Pathe Thuis
A Quiet Place Part II poster van A Quiet Place Part II cast & crew

kijkwijzer A Quiet Place Part II

6GA

IMDb A Quiet Place Part II

IMDb 7.310156217

cast & crew A Quiet Place Part II

regisseur

John Krasinski

acteurs

Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe, Cillian Murphy en Djimon Hounsou

distributeur

Paramount Pictures (via Universal)

details A Quiet Place Part II

in première op

24-06-2021

genres

horror en thriller

jaar

2020

speelduur

97 minuten

Deze week zijn er voor A Quiet Place Part II geen voorstellingen in Groningen

Dit is de bioscoopagenda van de film A Quiet Place Part II.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film A Quiet Place Part II. Hier zie je waar en wanneer A Quiet Place Part II in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film A Quiet Place Part II uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen A Quiet Place Part II wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film A Quiet Place Part II draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film A Quiet Place Part II wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film A Quiet Place Part II draait in deze bioscopen: Pathé City

De recensies van de film A Quiet Place Part II staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film A Quiet Place Part II wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film A Quiet Place Part II!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film A Quiet Place Part II, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film A Quiet Place Part II kopen/reserveren.

De filmtijden van de film A Quiet Place Part II verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film A Quiet Place Part II. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film A Quiet Place Part II wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film A Quiet Place Part II en de regisseur van de film A Quiet Place Part II worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.