A Quiet Place (2018)

Trailer van A Quiet Placehttps://img.youtube.com/vi/eFypWcqJh20/0.jpg2021-09-19T01:06:45+02:00Trailer van A Quiet Place

Hun rustige bestaan van een familie die op een boerderij woont, wordt verstoord wanneer ze worden geterroriseerd door een buitenstaande kracht. Om te overleven, proberen ze zo stil mogelijk te zijn.

details A Quiet Place

6GAIMDb 7.510474747 90 minuten

recensies A Quiet Place

De Filmkrant De Volkskrant

kijk A Quiet Place online

Pathe Thuis
A Quiet Place poster van A Quiet Place cast & crew

kijkwijzer A Quiet Place

6GA

IMDb A Quiet Place

IMDb 7.510474747

cast & crew A Quiet Place

regisseur

John Krasinski

acteurs

Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe en Millicent Simmonds

scenario

, en

distributeur

Paramount Pictures (via Universal)

details A Quiet Place

in première op

12-04-2018

genre

thriller

jaar

2018

speelduur

90 minuten

Deze week zijn er voor A Quiet Place geen voorstellingen in Rotterdam

A Quiet Place draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film A Quiet Place.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film A Quiet Place. Hier zie je waar en wanneer A Quiet Place in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film A Quiet Place uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen A Quiet Place wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film A Quiet Place draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film A Quiet Place wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film A Quiet Place draait in deze bioscopen:

De recensies van de film A Quiet Place staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film A Quiet Place wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film A Quiet Place!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film A Quiet Place, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film A Quiet Place kopen/reserveren.

De filmtijden van de film A Quiet Place verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film A Quiet Place. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film A Quiet Place wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film A Quiet Place en de regisseur van de film A Quiet Place worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.