Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

A Hidden Life (2019)

Franz Jägerstätter, die met zijn vrouw Fani op het Oostenrijkse platteland woont, weigert om te vechten voor de nazi's.

details

3GAIMDb 7.410 174 minuten

recensies A Hidden Life

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
A Hidden Life poster van A Hidden Life cast & crew

kijkwijzer A Hidden Life

3GA

IMDb A Hidden Life

IMDb 7.410

cast & crew A Hidden Life

regisseur

Terrence Malick

acteurs

August Diehl, Maria Simon, Valerie Pachner, Karin Neuhäuser, Jürgen Prochnow, Tobias Moretti, Bruno Ganz, Matthias Schoenaerts en Ulrich Matthes

distributeur

The Walt Disney Company Benelux / 20th Century Fox

details A Hidden Life

in première op

06-02-2020

genres

biografisch, drama en oorlog

jaar

2019

speelduur

174 minuten

A Hidden Life draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film A Hidden Life.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film A Hidden Life. Hier zie je waar en wanneer A Hidden Life in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film A Hidden Life uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen A Hidden Life wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film A Hidden Life draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film A Hidden Life wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film A Hidden Life draait in deze bioscopen:

De recensies van de film A Hidden Life staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film A Hidden Life wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film A Hidden Life!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film A Hidden Life, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film A Hidden Life kopen/reserveren.

De filmtijden van de film A Hidden Life verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film A Hidden Life. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film A Hidden Life wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film A Hidden Life en de regisseur van de film A Hidden Life worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.