A Girl Missing (2019)

Particulier verpleegkundige Ichiko voelt zich bij de Oisho's bijna een lid van de familie. Ze verzorgt niet alleen de grootmoeder, maar heeft ook een hechte vriendschap met Motoko, de oudste kleindochter. Op een dag verdwijnt Motoko’s zus spoorloos.

details

4AIMDb 6.210 111 minuten

recensies A Girl Missing

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk A Girl Missing online

Picl
A Girl Missing poster van A Girl Missing cast & crew

kijkwijzer A Girl Missing

4A

IMDb A Girl Missing

IMDb 6.210

cast & crew A Girl Missing

regisseur

Kôji Fukada

acteurs

Mariko Tsutsui, Mikako Ichikawa en Sôsuke Ikematsu

distributeur

Imagine Filmdistributie Nederland

details A Girl Missing

in première op

24-09-2020

genres

drama en thriller

jaar

2019

speelduur

111 minuten

A Girl Missing draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film A Girl Missing.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film A Girl Missing. Hier zie je waar en wanneer A Girl Missing in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film A Girl Missing uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen A Girl Missing wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film A Girl Missing draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film A Girl Missing wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film A Girl Missing draait in deze bioscopen:

De recensies van de film A Girl Missing staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film A Girl Missing wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film A Girl Missing!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film A Girl Missing, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film A Girl Missing kopen/reserveren.

De filmtijden van de film A Girl Missing verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film A Girl Missing. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film A Girl Missing wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film A Girl Missing en de regisseur van de film A Girl Missing worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.