Ze noemen me Baboe (2019)

Op de vlucht voor een gedwongen huwelijk vindt Alima in de jaren '40 werk als baboe (kindermeisje) voor een Nederlandse familie. Ze reist met hen mee naar Nederland, waar ze wordt beïnvloed door Indonesische studenten die dromen over een onafhankelijk Indonesië. Bij terugkomst komt haar Nederlandse familie tijdens de Japanse bezetting in een kamp terecht.

details

3DIMDb 7.910 78 minuten

recensies Ze noemen me Baboe

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Ze noemen me Baboe poster van Ze noemen me Baboe cast & crew

kijkwijzer Ze noemen me Baboe

3D

IMDb Ze noemen me Baboe

IMDb 7.910

cast & crew Ze noemen me Baboe

regisseur

Sandra Beerends

distributeur

Cinema Delicatessen

details Ze noemen me Baboe

in première op

28-11-2019

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

78 minuten

Ze noemen me Baboe draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Ze noemen me Baboe.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ze noemen me Baboe. Hier zie je waar en wanneer Ze noemen me Baboe in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ze noemen me Baboe uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ze noemen me Baboe wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ze noemen me Baboe draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ze noemen me Baboe wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Ze noemen me Baboe draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Ze noemen me Baboe staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Ze noemen me Baboe wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ze noemen me Baboe!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ze noemen me Baboe, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ze noemen me Baboe kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ze noemen me Baboe verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ze noemen me Baboe. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ze noemen me Baboe wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ze noemen me Baboe en de regisseur van de film Ze noemen me Baboe worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.