Wickie en het Magische Zwaard (2019)

Wickie wil graag mee met zijn vader op avontuur; Halvar ziet dat helemaal niet zitten, hij vindt Wickie nog veel te jong. Alles verandert echter wanneer Wickie’s moeder Ylva door een magisch zwaard verandert in een gouden standbeeld. Wickie moet en zal zijn moeder redden, terwijl hij ondertussen ook aan zijn vader moet bewijzen dat hij wél klaar is voor het echte werk.

details

2GAIMDb 5.010 75 minuten

kijk Wickie en het Magische Zwaard online

Pathe Thuis
Wickie en het Magische Zwaard poster van Wickie en het Magische Zwaard cast & crew

kijkwijzer Wickie en het Magische Zwaard

2GA

IMDb Wickie en het Magische Zwaard

IMDb 5.010

cast & crew Wickie en het Magische Zwaard

regisseur

Éric Cazes

stemmen

Matheu Hinzen en Sterre Koning

distributeur

Splendid Film

details Wickie en het Magische Zwaard

in première op

01-06-2020

genres

avontuur, animatie en familiefilm

jaar

2019

speelduur

75 minuten

Wickie en het Magische Zwaard draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Wickie en het Magische Zwaard.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Wickie en het Magische Zwaard. Hier zie je waar en wanneer Wickie en het Magische Zwaard in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Wickie en het Magische Zwaard uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Wickie en het Magische Zwaard wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Wickie en het Magische Zwaard draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Wickie en het Magische Zwaard wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Wickie en het Magische Zwaard draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Wickie en het Magische Zwaard staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Wickie en het Magische Zwaard wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Wickie en het Magische Zwaard!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Wickie en het Magische Zwaard, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Wickie en het Magische Zwaard kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Wickie en het Magische Zwaard verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Wickie en het Magische Zwaard. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Wickie en het Magische Zwaard wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Wickie en het Magische Zwaard en de regisseur van de film Wickie en het Magische Zwaard worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.