Water Lilies of Monet - The magic of water and light (2018)

Toen de voormalige Franse premier George Clemenceau naar Giverny ging, vond hij diverse doeken in de kelder van het huis waar hij te gast was. Op vele waren exotische bloemen te zien welke voor het eerst te aanschouwen waren geweest op de Wereldtentoonstelling in Parijs, 1889. De tuin, de vijver en de schilderijen die het huis in Giverny uniek maken zijn alle werken van de Vader van het Impressionisme: Claude Monet. En die bloemen met de weelderige bladeren, drijvend op het oppervlak, hun wortels in het modderige water, zijn nénuphar, maar voor Monet zullen ze altijd en bovenal Nymphéas blijven…waterlelies.

Water Lilies of Monet - The magic of water and light poster van Water Lilies of Monet - The magic of water and light

beoordelingen Water Lilies of Monet - The magic of water and light

IMDb 7.210

cast & crew Water Lilies of Monet - The magic of water and light

regisseur

Giovanni Troilo

acteur

Elisa Lasowski

details Water Lilies of Monet - The magic of water and light

jaar

2018

speelduur

90 minuten

Deze week zijn er voor Water Lilies of Monet - The magic of water and light geen voorstellingen in Rotterdam

Dit is de biosagenda van de film Water Lilies of Monet - The magic of water and light.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Water Lilies of Monet - The magic of water and light getoond.

De je film Water Lilies of Monet - The magic of water and light wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Arnhem, Den Haag en Nijmegen

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Water Lilies of Monet - The magic of water and light draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Water Lilies of Monet - The magic of water and light staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Water Lilies of Monet - The magic of water and light!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Water Lilies of Monet - The magic of water and light, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Water Lilies of Monet - The magic of water and light verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Water Lilies of Monet - The magic of water and light

De film Water Lilies of Monet - The magic of water and light in de volgende steden in de bioscoop te zien: Arnhem, Den Haag en Nijmegen.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Water Lilies of Monet - The magic of water and light, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.