Wat is dan Liefde (2019)

Echtscheidingsadvocaat Cato krijgt de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is zó 2018 en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het Old Boys Network. Tot ze collega Gijs ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt.

recensies Wat is dan Liefde

De Volkskrant Trouw NRC
Wat is dan Liefde poster van Wat is dan Liefde

beoordelingen Wat is dan Liefde

3TH

IMDb 7.110

cast & crew Wat is dan Liefde

regisseur

Aniëlle Webster

acteurs

Elise Schaap, Maarten Heijmans, Teun Luijkx, Anneke Blok, Michiel Romeyn, Maike Meijer, Aiko Beemsterboer, Jan-Paul Buijs, René van 't Hof, Mandela Wee Wee, Monica Geuze, Marie-Louise Stheins, Paul Groot, Owen Schumacher, Hannah van Lunteren, Beppie Melissen, Esther Scheldwacht, Carolien Spoor en Aus Greidanus sr.

scenario

producent

KeyFilm in coproductie met BNNVARA

distributeur

Independent Films

details Wat is dan Liefde

in première op

17-10-2019

genre

komedie

jaar

2019

speelduur

103 minuten

Het Ketelhuis

Het Ketelhuis

vandaag ma 21:15
morgen di ...
woensdag wo 21:30
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
zondag zo ...
Dit is de biosagenda van de film Wat is dan Liefde.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Wat is dan Liefde getoond.

De je film Wat is dan Liefde wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Schiedam, Breda, Beverwijk, Utrecht, Amsterdam, Zoetermeer, Woudrichem, Haarlem, Groningen en Eindhoven

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Wat is dan Liefde draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Wat is dan Liefde staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Wat is dan Liefde!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Wat is dan Liefde, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Wat is dan Liefde verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Wat is dan Liefde

De film Wat is dan Liefde in de volgende steden in de bioscoop te zien: Schiedam, Breda, Beverwijk, Utrecht, Amsterdam, Zoetermeer, Woudrichem, Haarlem, Groningen en Eindhoven.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Wat is dan Liefde, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.