Valley of the Gods (2019)

Na een traumatische breuk met zijn vrouw begint John met het schrijven van de biografie van zijn baas en accepteert hij een uitnodiging op diens landgoed te verblijven. Op dat moment koopt het bedrijf van Tauros, dat uraniumerts ontgint, de Valley of the Gods om er tunnels door het heilige land van de Navajo-indianen te boren. De verstoorde vrede van de Navajo-voorouders zorgt ervoor dat de rotsen een wreker baren.

details

IMDb 4.410 131 minuten

recensies Valley of the Gods

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Valley of the Gods online

Picl
Valley of the Gods poster van Valley of the Gods cast & crew

IMDb Valley of the Gods

IMDb 4.410

cast & crew Valley of the Gods

regisseur

Lech Majewski

acteurs

John Malkovich en Josh Hartnett

details Valley of the Gods

in première op

17-09-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

131 minuten

Deze week zijn er voor Valley of the Gods geen voorstellingen in Amersfoort

Dit is de bioscoopagenda van de film Valley of the Gods.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Valley of the Gods. Hier zie je waar en wanneer Valley of the Gods in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Valley of the Gods uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Valley of the Gods wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Valley of the Gods draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Valley of the Gods wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film Valley of the Gods draait in deze bioscopen: EYE

De recensies van de film Valley of the Gods staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Valley of the Gods wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Valley of the Gods!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Valley of the Gods, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Valley of the Gods kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Valley of the Gods verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Valley of the Gods. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Valley of the Gods wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Valley of the Gods en de regisseur van de film Valley of the Gods worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.