True Romance (1993)

Clarence werkt in een stripboekenwinkel en brengt het grootste deel van z'n vrije tijd door in de bioscoop waar hij kungfu-films kijkt. Op een dag ontmoet hij de prostituee Alabama, op wie hij verliefd wordt. Ze kan echter niet zo maar stoppen met het werk en dus moet Clarence eerst afrekenen met haar pooier. Tijdens de tumultueuze confrontatie met de pooier komt Clarence per ongeluk in bezit van een koffer cocaïne. Hij beslist deze enorme hoeveelheid op zijn eigen houtje te verkopen en trekt naar Los Angeles.

True Romance poster van True Romance

beoordelingen True Romance

IMDb 7.910

cast & crew True Romance

regisseur

Tony Scott

acteurs

Christian Slater, Patricia Arquette, Dennis Hopper, Val Kilmer, Gary Oldman, Brad Pitt, Christopher Walken, Bronson Pinchot, Samuel L. Jackson, Michael Rapaport, Saul Rubinek, Conchata Ferrell, James Gandolfini, Anna Levine, Victor Argo, Paul Bates, Chris Penn, Tom Sizemore, Said Faraj, Gregory Sporleder, Maria Pitillo, Frank Adonis, Kevin Corrigan, Paul Ben-Victor, Michael Beach, Joe D'Angerio, John Bower, John Cenatiempo, Eric Allan Kramer, Patrick John Hurley, Dennis Garber, Scott Evers, Hilary Klym, Steve Gonzales, Laurence Mason, Adam Boster, David Dean, April Freeman, Ed Lauter, Enzo Rossi en Nancy Young

details True Romance

in première op

09-06-1994

jaar

1993

speelduur

132 minuten

LAB111

LAB111

vandaag do ...
morgen vr ...
zaterdag za 14:15
zondag zo ...
maandag ma ...
dinsdag di ...
woensdag wo ...
Dit is de biosagenda van de film True Romance.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film True Romance getoond.

De je film True Romance wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film True Romance draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film True Romance staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film True Romance!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film True Romance, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film True Romance verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film True Romance

De film True Romance in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film True Romance, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.