Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Toen mijn vader een struik werd (2016)

De tienjarige Toda woont met haar vader in een bakkerij. Ze weet alles van taart en gebak en is dol op de trompetmuziek van haar vader. Wanneer haar vader onverwacht weggeroepen wordt om het land te verdedigen, staat Toda er alleen voor. Ze begint aan een spannende reis en onderweg weet ze steeds beter voor zichzelf op te komen. Via lieve vrienden, vreemde volwassenen, absurde situaties en nieuw vriendje, komt ze uiteindelijk in het land van haar moeder terecht. Maar zal ze haar ook vinden?

details

2GIMDb 6.910 90 minuten

recensies Toen mijn vader een struik werd

De Volkskrant
Toen mijn vader een struik werd poster van Toen mijn vader een struik werd cast & crew

kijkwijzer Toen mijn vader een struik werd

2G

IMDb Toen mijn vader een struik werd

IMDb 6.910

cast & crew Toen mijn vader een struik werd

regisseur

Nicole van Kilsdonk

acteurs

Celeste Holsheimer, Matsen Montsma, Teun Kuilboer, Anneke Blok, Noortje Herlaar en Susan Visser

distributeur

Lemming Film Distribution

details Toen mijn vader een struik werd

in première op

22-03-2017

genre

familiefilm

jaar

2016

speelduur

90 minuten

Toen mijn vader een struik werd draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Toen mijn vader een struik werd.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Toen mijn vader een struik werd. Hier zie je waar en wanneer Toen mijn vader een struik werd in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Toen mijn vader een struik werd uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Toen mijn vader een struik werd wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Toen mijn vader een struik werd draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Toen mijn vader een struik werd wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Toen mijn vader een struik werd draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Toen mijn vader een struik werd staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Toen mijn vader een struik werd wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Toen mijn vader een struik werd!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Toen mijn vader een struik werd, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Toen mijn vader een struik werd kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Toen mijn vader een struik werd verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Toen mijn vader een struik werd. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Toen mijn vader een struik werd wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Toen mijn vader een struik werd en de regisseur van de film Toen mijn vader een struik werd worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.