Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken (2019)

Thomas de Stoomlocomotief heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië. Daar ontmoet hij de aardige en slimme Gina, een expert op het gebied van alles dat Italiaans is. Thomas vindt zichzelf enorm wereldwijs en wil aan Gina bewijzen dat hij haar hulp niet nodig heeft, maar in werkelijkheid valt hij van de ene verbazing in de andere. Want waarom staat die toren zo scheef? En waarom zien de gebouwen er zo onafgemaakt uit?

Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken poster van Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken

beoordelingen Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken

1

IMDb

cast & crew Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken

regisseurs

Joey So en Dianna Bosso

stemmen

Jürgen Theuns, Lucie de Lange, Frans Limburg, Marloes van den Heuvel, Desi van Doeveren, Paul Disbergen, Wiebe-Pier Cnossen, Karin Bos, Kevin Hassing, Dennis Willekens, Florus van Rooijen, Hein van Beem, Huub Dikstaal, Hein van Been, Meghna Kumar, Eva Damen, Amir Vahidi en Maarten Wansink

distributeur

Just Film Distribution

details Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken

in première op

11-09-2019

genre

familiefilm

jaar

2019

speelduur

64 minuten

Pathé Zwolle

Pathé Zwolle

vandaag wo 13:15
morgen do ...
vrijdag vr 10:15
zaterdag za 10:15
zondag zo 10:15
maandag ma ...
dinsdag di ...
Dit is de biosagenda van de film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken getoond.

De je film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Utrecht, Zwolle, Den Haag, Breda en Amsterdam

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken

De film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken in de volgende steden in de bioscoop te zien: Utrecht, Zwolle, Den Haag, Breda en Amsterdam.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.