They Shall Not Grow Old (2018)

Documentaire die is gemaakt naar aanleiding van de honderdjarige herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog. Met oorspronkelijke beelden uit het archief van het Imperial War Museum (IWM) en commentaar dat afkomstig is van de oorlogsveteranen zelf. De film toont de dagelijkse realiteit en de ervaringen van de soldaten aan het front: wat zij vinden van het conflict, hun kameraadschap, de noodzaak van humor tijdens de verschrikkingen, het leven in de loopgraven en tijdens periodes van rust.

recensies They Shall Not Grow Old

De Volkskrant De Filmkrant
They Shall Not Grow Old poster van They Shall Not Grow Old

beoordelingen They Shall Not Grow Old

4GA

IMDb 8.410

cast & crew They Shall Not Grow Old

regisseur

Peter Jackson

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details They Shall Not Grow Old

in première op

11-04-2019

genre

documentaire

jaar

2018

speelduur

100 minuten

Kinepolis Jaarbeurs

Kinepolis Jaarbeurs 3D

vandaag do ...
morgen vr ...
zaterdag za ...
zondag zo 16:45
maandag ma 16:45
dinsdag di 16:45
woensdag wo 16:45
Louis Hartlooper Complex

Louis Hartlooper Complex

vandaag do 14:30
21:45
morgen vr 14:30
18:45
zaterdag za 14:30
18:45
zondag zo 14:30
18:45
maandag ma 14:30
18:45
dinsdag di 14:30
18:45
woensdag wo 14:30
18:45
Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Pathé Utrecht Leidsche Rijn 2D

vandaag do ...
morgen vr ...
zaterdag za 10:00
zondag zo 15:00
maandag ma ...
dinsdag di ...
woensdag wo ...
Dit is de biosagenda van de film They Shall Not Grow Old.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film They Shall Not Grow Old getoond.

De je film They Shall Not Grow Old wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Arnhem, Maastricht, Nijmegen, Haarlem, Tilburg, Dordrecht, Eindhoven, Amersfoort, Leiden, Den Haag, Breda, Den Bosch, Hilversum, Hoorn, Ede, Kerkrade, Helmond, Zaandam, Assen, Den Helder, Zwolle, Alkmaar, Enschede, Apeldoorn, Delft, Leeuwarden, Castricum, Hengelo, Wageningen, Hoogeveen, Uden, Houten, Veldhoven, Steenwijk, Malden en Deventer

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film They Shall Not Grow Old draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film They Shall Not Grow Old staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film They Shall Not Grow Old!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film They Shall Not Grow Old, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film They Shall Not Grow Old verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film They Shall Not Grow Old

De film They Shall Not Grow Old in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Arnhem, Maastricht, Nijmegen, Haarlem, Tilburg, Dordrecht, Eindhoven, Amersfoort, Leiden, Den Haag, Breda, Den Bosch, Hilversum, Hoorn, Ede, Kerkrade, Helmond, Zaandam, Assen, Den Helder, Zwolle, Alkmaar, Enschede, Apeldoorn, Delft, Leeuwarden, Castricum, Hengelo, Wageningen, Hoogeveen, Uden, Houten, Veldhoven, Steenwijk, Malden en Deventer.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film They Shall Not Grow Old, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.