Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

The Violin Player (2018)

De veelgeprezen violiste Karin moet haar carrière beëindigen na een auto-ongeluk, waardoor ze haar fijne motoriek is verloren. Karin begint met lesgeven aan jonge violisten. Hierbij leert ze de twintig jaar jongere veelbelovende student Antti kennen in wie ze dezelfde passie herkent. Als ze verliefd worden ontstaat een gepassioneerde affaire waarbij Karin veel op het spel zet.

details

3SIMDb 6.110 124 minuten

recensies The Violin Player

De Filmkrant De Volkskrant

kijk The Violin Player online

Pathe Thuis
The Violin Player poster van The Violin Player cast & crew

kijkwijzer The Violin Player

3S

IMDb The Violin Player

IMDb 6.110

cast & crew The Violin Player

regisseur

Paavo Westerberg

acteurs

Kim Bodnia, Matleene Kuusniemi, Olavi Uusivirta, Misa Lommi en Samuli Edelmann

distributeur

Just Film Distribution

details The Violin Player

in première op

29-08-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

124 minuten

Deze week zijn er voor The Violin Player geen voorstellingen in Rotterdam

The Violin Player draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Violin Player.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Violin Player. Hier zie je waar en wanneer The Violin Player in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Violin Player uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Violin Player wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Violin Player draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Violin Player wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Violin Player draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Violin Player staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Violin Player wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Violin Player!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Violin Player, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Violin Player kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Violin Player verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Violin Player. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Violin Player wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Violin Player en de regisseur van de film The Violin Player worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.