The Swallows of Kabul (2019)

Zomer 1998, terwijl Kaboel in puin ligt, gaat het dagelijks leven in de door de Taliban bezette stad door. Mohsen en Zunaira zijn jong en verliefd. Ze geloven, ondanks alles, in een betere toekomst. Ondertussen worstelen de oudere en minder hoopvolle Atiq en Mussarat met eigen problemen: hij als sceptische gevangenisbewaker, zij met een ongeneeslijke ziekte. Onverwacht kruisen de paden van de twee koppels elkaar als Zunaira in de gevangenis belandt waar Atiq, met gevaar voor eigen leven, besluit haar te helpen.

recensies The Swallows of Kabul

NRC De Filmkrant De Volkskrant
The Swallows of Kabul poster van The Swallows of Kabul

beoordelingen The Swallows of Kabul

3G

IMDb 7.010

cast & crew The Swallows of Kabul

regisseurs

Zabou Breitman en Eléa Gobbé-Mevellec

acteurs

Simon Abkarian, Zita Hanrot, Swann Arlaud, Hiam Abbass, Jean-Claude Deret, Sébastien Pouderoux, Serge Bagdassarian, Michel Jonasz, Pascal Elbé, Laurent Natrella, Antonin Chalon, Mathilde Charbonneaux, Idir Chender, Karim Tougui, Xavier Guelfi, Camille Constantin en Mathieu Perotto

distributeur

Imagine Filmdistributie Nederland

details The Swallows of Kabul

in première op

26-09-2019

genres

animatie en drama

jaar

2019

speelduur

82 minuten

Deze week zijn er voor The Swallows of Kabul geen voorstellingen in Amersfoort

Dit is de biosagenda van de film The Swallows of Kabul.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film The Swallows of Kabul getoond.

De je film The Swallows of Kabul wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Nijmegen, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Alkmaar, Leiden en Tilburg

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film The Swallows of Kabul draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film The Swallows of Kabul staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film The Swallows of Kabul!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Swallows of Kabul, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film The Swallows of Kabul verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film The Swallows of Kabul

De film The Swallows of Kabul in de volgende steden in de bioscoop te zien: Nijmegen, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Alkmaar, Leiden en Tilburg.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Swallows of Kabul, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.