The Shining (1980)

Trailer van The Shininghttps://img.youtube.com/vi/0U5GOX-x--U/0.jpg2021-09-19T01:05:21+02:00Trailer van The Shining

Voormalig alcoholist Jack Torrance krijgt een baan als opzichter in een hotel in de Rocky Mountains, dat gedurende de wintermaanden gesloten is. Jack, zijn vrouw Wendy en hun zoontje Danny zullen voor een lange tijd de enige bewoners zijn in het grote complex. Wanneer een sneeuwstorm de familie afsluit van de buitenwereld ontdekt de kleine Danny, die helderziend is en telepathische krachten bezit, dat er geesten in het hotel rondspoken.

details The Shining

IMDb 8.410938767 144 minuten

kijk The Shining online

Pathe Thuis
The Shining poster van The Shining cast & crew

IMDb The Shining

IMDb 8.410938767

cast & crew The Shining

regisseur

Stanley Kubrick

acteurs

Jack Nicholson, Shelley Duvall, Danny Lloyd, Scatman Crothers, Barry Nelson, Philip Stone, Joe Turkel, Anne Jackson, Tony Burton, Lia Beldam, Billie Gibson, Barry Dennen, David Baxt, Manning Redwood, Lisa Burns, Louise Burns, Robin Pappas, Alison Coleridge, Burnell Tucker, Jana Shelden, Kate Phelps, Norman Gay, Pauline Chamberlain, Ina Clare, Maxwell Craig, Paul Desbois, Lynda Fisher, Charlie Gray, Aidan Harrington, Alan Harris, George Holdcroft, Barrie Holland, Vivian Kubrick, Aileen Lewis, Bertha Lynn, Derek Lyons, Peter McNamara, Cathy Munroe, Eddie O'Dea, Chris Parsons, Glenn Rinker, Bunny Seaman, Guy Standeven en Reg Thomason

details The Shining

in première op

28-10-2020

jaar

1980

speelduur

144 minuten

Deze week zijn er voor The Shining geen voorstellingen in Amsterdam

The Shining draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Shining.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Shining. Hier zie je waar en wanneer The Shining in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Shining uit 1980 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Shining wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Shining draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Shining wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Shining draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Shining staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Shining wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Shining!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Shining, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Shining kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Shining verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Shining. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Shining wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Shining en de regisseur van de film The Shining worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.