The Real Dirt On Farmer John (2005)

Documentaire; toen zijn vader eind jaren '60 aan suikerziekte overleed, kwam het boerenwerk al vroeg op John's jonge schouders terecht. Hij verandert het traditionele boerenbedrijf in een vrijplaats voor hippies en kunstenaars, tot hij op zijn dertigste tot over zijn oren in de schulden raakt.

details

IMDb 7.410 82 minuten
The Real Dirt On Farmer John poster van The Real Dirt On Farmer John cast & crew

IMDb The Real Dirt On Farmer John

IMDb 7.410

cast & crew The Real Dirt On Farmer John

regisseur

Taggart Siegel

acteurs

John Peterson, Anna Nielsen, John Edwards en Lester Peterson

details The Real Dirt On Farmer John

jaar

2005

speelduur

82 minuten

Deze week zijn er voor The Real Dirt On Farmer John geen voorstellingen in Amsterdam

The Real Dirt On Farmer John draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Real Dirt On Farmer John.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Real Dirt On Farmer John. Hier zie je waar en wanneer The Real Dirt On Farmer John in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Real Dirt On Farmer John uit 2005 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Real Dirt On Farmer John wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Real Dirt On Farmer John draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Real Dirt On Farmer John wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Real Dirt On Farmer John draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Real Dirt On Farmer John staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Real Dirt On Farmer John wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Real Dirt On Farmer John!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Real Dirt On Farmer John, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Real Dirt On Farmer John kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Real Dirt On Farmer John verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Real Dirt On Farmer John. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Real Dirt On Farmer John wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Real Dirt On Farmer John en de regisseur van de film The Real Dirt On Farmer John worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.