The Professor and the Madman (2019)

Halverwege de negentiende eeuw benadert de Oxford University autodidact Professor James Murray om eerste editie van het Oxford English Dictionary samen te stellen. Murray en zijn comité motiveren via een oproep zoveel mogelijk burgers om een woord in te sturen, en ontvangen maar liefst 10.000 bijdragen van ene Dr. William Chester Minor. Wanneer Murray hem persoonlijk wil bedanken komt hij er achter dat Minor in een gesticht voor krankzinnigen wordt behandeld voor het plegen van een moord. Desondanks ontstaat er een vriendschap tussen de taalliefhebbers.

recensies The Professor and the Madman

De Volkskrant
The Professor and the Madman poster van The Professor and the Madman

beoordelingen The Professor and the Madman

4GT

IMDb 7.310

cast & crew The Professor and the Madman

regisseur

Farhad Safinia

acteurs

Mel Gibson, Sean Penn, Natalie Dormer en Jeremy Irvine

distributeur

Dutch FilmWorks

details The Professor and the Madman

in première op

11-07-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

125 minuten

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

vandaag vr 18:15
morgen za 18:15
zondag zo 18:15
maandag ma 18:15
dinsdag di 16:20
woensdag wo 18:00
donderdag do ...
Springhaver Theater

Springhaver Theater

vandaag vr 21:15
morgen za 11:00
21:15
zondag zo 21:30
maandag ma 21:30
dinsdag di 21:30
woensdag wo 11:00
21:30
donderdag do ...
Dit is de biosagenda van de film The Professor and the Madman.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film The Professor and the Madman getoond.

De je film The Professor and the Madman wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Groningen, Alkmaar, Ede, Tilburg, Leiden, Arnhem, Maastricht, Hilversum, Nijmegen, Amersfoort, Wageningen, Kerkrade, Dordrecht, Den Bosch, Zwolle, Leeuwarden, Breda, Haarlem, Vlissingen en Enschede

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film The Professor and the Madman draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film The Professor and the Madman staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film The Professor and the Madman!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Professor and the Madman, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film The Professor and the Madman verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film The Professor and the Madman

De film The Professor and the Madman in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Groningen, Alkmaar, Ede, Tilburg, Leiden, Arnhem, Maastricht, Hilversum, Nijmegen, Amersfoort, Wageningen, Kerkrade, Dordrecht, Den Bosch, Zwolle, Leeuwarden, Breda, Haarlem, Vlissingen en Enschede.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Professor and the Madman, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.