The Prado Museum: A Collection of Wonders (2019)

Documentaire over het Prado Museum in Madrid viert in 2019 zijn tweehonderdste verjaardag. Een reis door maar liefst zes eeuwen geschiedenis van Spanje als natie. De geschiedenis wordt verteld via kunst, via de achtduizend kunstwerken die in dit imposante museum te vinden zijn, en de verhalen achter deze kunstwerken.

The Prado Museum: A Collection of Wonders poster van The Prado Museum: A Collection of Wonders

beoordelingen The Prado Museum: A Collection of Wonders

IMDb 6.210

cast & crew The Prado Museum: A Collection of Wonders

regisseur

Valeria Parisi

acteur

Jeremy Irons

details The Prado Museum: A Collection of Wonders

jaar

2019

speelduur

92 minuten

Filmhuis Alkmaar

Filmhuis Alkmaar

vandaag do ...
morgen vr ...
zaterdag za ...
zondag zo ...
maandag ma 18:40
dinsdag di ...
woensdag wo ...
Dit is de biosagenda van de film The Prado Museum: A Collection of Wonders.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film The Prado Museum: A Collection of Wonders getoond.

De je film The Prado Museum: A Collection of Wonders wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Haag, Maastricht, Alkmaar, Hilversum en Nijmegen

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film The Prado Museum: A Collection of Wonders draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film The Prado Museum: A Collection of Wonders staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film The Prado Museum: A Collection of Wonders!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Prado Museum: A Collection of Wonders, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film The Prado Museum: A Collection of Wonders verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film The Prado Museum: A Collection of Wonders

De film The Prado Museum: A Collection of Wonders in de volgende steden in de bioscoop te zien: Den Haag, Maastricht, Alkmaar, Hilversum en Nijmegen.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Prado Museum: A Collection of Wonders, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.