The Outpost (2020)

Ruim vijftig Amerikaanse soldaten zijn in 2009 in Afghanistan gestationeerd om de afgelegen buitenpost Keating te verdedigen. De post is gebouwd om de lokale bevolking te ondersteunen bij maatschappelijke projecten. In de praktijk komt het erop neer dat de militairen opereren onder druk van dagelijkse Taliban-aanvallen. Als het Amerikaanse leger besluit om Keating te sluiten, worden de overgebleven soldaten overmand dooreen gigantische en onverwachte aanval van de vijand. Ze moeten de buitenpost nog eenmaal verdedigen tegen de invasie van honderden Taliban-strijders.

details

6GTIMDb 6.810 123 minuten

recensies The Outpost

De Volkskrant

kijk The Outpost online

Pathe Thuis
The Outpost poster van The Outpost cast & crew

kijkwijzer The Outpost

6GT

IMDb The Outpost

IMDb 6.810

cast & crew The Outpost

regisseur

Rod Lurie

acteurs

Scott Eastwood, Caleb Landry Jones, Orlando Bloom en Milo Gibson

distributeur

Dutch FilmWorks

details The Outpost

in première op

02-07-2020

genres

actie en oorlog

jaar

2020

speelduur

123 minuten

Deze week zijn er voor The Outpost geen voorstellingen in Groningen

The Outpost draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Outpost.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Outpost. Hier zie je waar en wanneer The Outpost in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Outpost uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Outpost wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Outpost draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Outpost wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Outpost draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Outpost staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Outpost wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Outpost!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Outpost, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Outpost kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Outpost verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Outpost. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Outpost wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Outpost en de regisseur van de film The Outpost worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.