The Lost City (2022)

The Lost City in de bioscoop

The Lost City is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film The Lost City.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Lost City. Hier zie je waar en wanneer The Lost City in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Lost City uit 2022 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Lost City wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Lost City draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Lost City wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Breda

De film The Lost City draait in deze bioscopen: Kinepolis Jaarbeurs, Pathé Arena, Pathé Breda, Pathé de Kuip, Pathé de Munt en Pathé Euroscoop Tilburg

De recensies van de film The Lost City staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film The Lost City wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Lost City!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Lost City, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Lost City kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Lost City verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Lost City. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Lost City wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Lost City en de regisseur van de film The Lost City worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.