Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

The Kill Team (2019)

Andrew Briggman is een jonge soldaat die tijdens de Amerikaanse invasie van Afghanistan zijn intrede maakt in een peloton dat wordt geleid door de sadistische leider sergeant Deeks. Wanneer Andrew getuige is van moord op onschuldige burgers door soldaten uit zijn peloton, komt hij voor een groot moreel dilemma te staan. Hij overweegt melding te maken van deze gebeurtenissen, maar het zwaarbewapende, steeds gewelddadiger peloton wordt achterdochtig en Andrew begint te vrezen dat hij het volgende doelwit wordt.

details

4GTIMDb 5.910 87 minuten

recensies The Kill Team

De Volkskrant Trouw

kijk The Kill Team online

Pathe Thuis
The Kill Team poster van The Kill Team cast & crew

kijkwijzer The Kill Team

4GT

IMDb The Kill Team

IMDb 5.910

cast & crew The Kill Team

regisseur

Dan Krauss

acteurs

Nat Wolff, Alexander Skarsgård, Adam Long, Jonathan Whitesell, Brian Marc, Osy Ikhile, Rob Morrow, Anna Francolini en Oliver Ritchie

distributeur

Independent Films

details The Kill Team

in première op

31-10-2019

genre

actie

jaar

2019

speelduur

87 minuten

The Kill Team draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Kill Team.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Kill Team. Hier zie je waar en wanneer The Kill Team in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Kill Team uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Kill Team wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Kill Team draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Kill Team wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Kill Team draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Kill Team staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film The Kill Team wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Kill Team!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Kill Team, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Kill Team kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Kill Team verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Kill Team. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Kill Team wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Kill Team en de regisseur van de film The Kill Team worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.