The Kill Team (2019)

Andrew Briggman is een jonge soldaat die tijdens de Amerikaanse invasie van Afghanistan zijn intrede maakt in een peloton dat wordt geleid door de sadistische leider sergeant Deeks. Wanneer Andrew getuige is van moord op onschuldige burgers door soldaten uit zijn peloton, komt hij voor een groot moreel dilemma te staan. Hij overweegt melding te maken van deze gebeurtenissen, maar het zwaarbewapende, steeds gewelddadiger peloton wordt achterdochtig en Andrew begint te vrezen dat hij het volgende doelwit wordt.

recensies The Kill Team

De Volkskrant Trouw
The Kill Team poster van The Kill Team

beoordelingen The Kill Team

4GT

IMDb 5.910

cast & crew The Kill Team

regisseur

Dan Krauss

acteurs

Nat Wolff, Alexander Skarsgård, Adam Long, Jonathan Whitesell, Brian Marc, Osy Ikhile, Rob Morrow, Anna Francolini en Oliver Ritchie

distributeur

Independent Films

details The Kill Team

in première op

31-10-2019

genre

actie

jaar

2019

speelduur

87 minuten

Dit is de biosagenda van de film The Kill Team.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film The Kill Team getoond.

De je film The Kill Team wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Leiden, Amersfoort, Groningen, Almere, Zoetermeer, Zwolle, Eindhoven, Rotterdam, Ede, Enschede, Breda, Kerkrade, Hoofddorp en Leeuwarden

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film The Kill Team draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film The Kill Team staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film The Kill Team!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Kill Team, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film The Kill Team verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film The Kill Team

De film The Kill Team in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Leiden, Amersfoort, Groningen, Almere, Zoetermeer, Zwolle, Eindhoven, Rotterdam, Ede, Enschede, Breda, Kerkrade, Hoofddorp en Leeuwarden.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Kill Team, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.